GENERAL ENQUIRIES:   (021) 2233 9888   |  ADMISSIONS ENQUIRIES:   0889 2578 113 (whatsapp only)
International Baccalaureate (IB) World School
Sekolah IB yang terakreditasi oleh IB World

Tzu Chi Secondary School provides a world class education through the International Baccalaureate Middle Years Programme and the Diploma Programme.

The IB Diploma is an externally examined programme of study which assists students in entering world class universities around the world.

IB World Schools share a common philosophy-a commitment to improving the teaching and learning of a diverse and inclusive community of students by delivering challenging, high-quality programmes of international education that share a powerful vision.

Tzu Chi Secondary School menyediakan pendidikan kelas dunia melalui IB MYP dan IB DP.

IB Diploma Programme merupakan program studi yang diuji secara eksternal yang membantu siswa/siswi masuk universitas kelas dunia di seluruh dunia.

IB World Schools memiliki filosofi yang sama, yakni komitmen untuk meningkatkan pengajaran dan pembelajaran di komunitas siswa yang beragam dan inklusif dengan memberikan program pendidikan internasional yang berkualitas tinggi serta memiliki visi yang kuat.

MISSION STATEMENT FROM THE IB

The International Baccalaureate aims to develop inquiring, knowledgeable and caring young people who help to create a better and more peaceful world through intercultural understanding and respect.

To this end, the organization works with schools, governments and international organizations to develop challenging programmes of international education and rigorous assessment.

These programmes encourage students across the world to become active, compassionate and lifelong learners who understand that other people, with their differences, can also be right.

PERNYATAAN MISI DARI IB

International Baccalaureate bertujuan untuk mengembangkan generasi muda yang ingin tahu, berpengetahuan dan peduli yang membantu menciptakan dunia yang lebih baik dan damai melalui pemahaman dan penghormatan antar budaya.

Untuk mencapai tujuan ini, organisasi bekerja dengan sekolah, pemerintah, dan organisasi internasional untuk mengembangkan program pendidikan internasional yang bermutu.

Program-program ini mendorong siswa/siswi untuk menjadi pembelajar yang aktif, penyayang, dan dapat memahami bahwa orang lain yang memiliki perbedaan juga bisa benar.